header
Kezdőlap I Nyitvatartás I Elérhetőségek
Üdvözlünk az Aczél és Társa kft. Takarmányboltjának weboldalán!  

 

CÉGÜNK TAKARMÁNY KIS ÉS NAGYKERESKEDELEMMEL FOGLALKOZIK.
VISZONTELADÓK KISZOLGÁLÁSA, ÁRÚ KISZÁLLÍTÁSSAL.
UBM, PURINA, SANO VALAMINT TÖBBFÉLE KUTYA ÉS MACSKA ELEDEL, EGYÉB KIEGÉSZÍTŐK


"Felgyorsult világunkban egyre gyakrabban érkezik el az a pillanat, amikor a nagyszüleink által elkészített, ízekben és illatokban gazdag friss rántott húsra, frissen fejt tejre, friss tojásra és vajra, egyszóval a házias és tanyasi ízekre gondolunk.

Ahhoz, hogy valóban jó étvággyal és az elkészített ételek minősége felől is nyugodtan falatozhassunk, ahhoz nagyon sok apróságra kell odafigyelnünk már az állattartás során. Ennek egyik, legfontosabb része az igényeknek megfelelően megválasztott, garantált minőségű takarmány.

Termékeink alapanyag-összetétele, makro- és mikroelem, vitamin-tartalma kiváló alapot biztosít az állatállomány egészséges és biztonságos felneveléséhez. Tekintettel arra, hogy takarmányainkat kizárólag jó minőségű, hagyományos szemesek és fehérjehordozók alkotják, így biztonságosan használhatóak a kisüzemi gazdaságokban és egyben garanciát is jelentenek a magas élvezeti értékre az állati végtermékek fogyasztásakor.

Reméljük, hogy termékpalettánk széles választékából megtalálja a céljainak és lehetőségeinek leginkább megfelelő takarmányokat."

 


Aczél és Társa Kft. - Takarmánybolt , 8151 Szabadbattyán Barátság utca 2. Tel.: 06 22 363 780, e-mail: aczelestarsa@gmail.com

Takarmány, Takarmánybolt, Haszonálattakarmány, Fejér megye, Szabadbattyán, Sertés , Baromfi , Szarvasmarha, Kutyatáp, Hörcsögeledel, Takarmány, Takarmánybolt, Haszonálattakarmány, Fejér megye, Szabadbattyán, Sertés , Baromfi , Szarvasmarha, Kutyatáp, Hörcsögeledel, Takarmány, Takarmánybolt, Haszonálattakarmány, Fejér megye, Szabadbattyán, Sertés , Baromfi , Szarvasmarha, Kutyatáp, Hörcsögeledel,